Update: 9 november 2023: Balou is ter herplaatsing aangeboden. 13 oktober 2023: Bonnie is ter herplaatsing aangeboden. 2 juli 2023: Sjaak en Ulv zijn beide geplaatst. 28 maart 2023: Ulv is ter herplaatsing aangeboden 14 februari 2023; Bowie is door de eigenaren teruggetrokken voor herplaatsing en is elders geplaatst. Voor Sjaak zijn we bezig met een proefplaatsing 10 januari 2023: Sjaak is ter herplaatsing aangeboden. 7 januari 2023: We zijn overgegaan naar een nieuwe website omdat de oude niet meer voldeed en het programma niet meer te gebruiken was. Momenteel hebben wij 2 black tri reuen beschikbaar.
Bonnie
13 oktober 2023: Bonnie is een red tri teefje van ruim 3,5 jaar oud( april 2020). Ze heeft een stamboom en is gesteriliseerd. Bonnie is helemaal bij met haar entingen, ook rabies, en heeft ook de kennelhoestenting gehad. Helaas is Bonnie op zoek naar een nieuw plekje. Wat zijn haar goede punten? Bonnie is voor haar eigen gezin een hele lieve teef, kan goed met andere honden op neutraal terrein en houdt van kinderen. Ze is daar ook heel lief voor. Ze maakt zich klein voor kleine hondjes en kinderen en is dan lief en knuffelig. Klinkt als een ideale gezinshond en eigenlijk is ze dat ook wel. Wat zegt de eigenaar over haar: Bonnie is een heerlijke knuffelige en mooie hond met veel energie.Er is niemand zo blij als je thuiskomt als Bonnie en zo heerlijk vrolijk als je haar aandacht geeft. Ze is heel lief met kinderen en andere honden en luistert over het algemeen goed. Ze gaat het liefst dichtbij je liggen . Ze slaapt goed door en kan wachten tot je ‘s ochtends beneden bent. Ze kan lange afstanden rijden in de auto. Ze vindt het heerlijk om (op haar buik) geaaid te worden Vreemde mensen kan ze aanblaffen, maar ze is ook nieuwsgierig en dan gaat ze graag bij iemand liggen. Ze blaft wel, maar kan goed alleen zijn, in de auto en in de tuin gaat het ook goed. Ze loopt netjes mee aan de lijn, maar is wel alert en waakzaam. Waar gaat het dan mis? Bonnie is erg gevoelig voor geluid, bijvoorbeeld onweer, scooters,motoren. Ook vuurwerk vindt zij erg spannend. Ook is zij een alerte hond en heeft daardoor spanning met een andere hond in de buurt, dat zich uit door hoge alertheid en waakzaamheid bij het uitlaten. Er is ook op neutraal terrein al eens een contact geweest, met deze hond uit de straat, en dan gaat het dus wel goed. Bonnie associert deze hond met de wijk en dat kunnen de eigenaren er niet uitkrijgen. Daarnaast hebben ze gemerkt dat een omgeving met veel geluiden ook bijdraagt aan de spanning. Vanwege haar hoge energielevel en oudere kinderen die druk worden met studies, merken ze dat ze Bonnie tekort doen. Gekoppeld aan het feit dat ze waarschijnlijk niet gelukkig is in de wijk waarin de mensen wonen, hebben ze besloten te zoeken naar een fijner adres voor Bonnie waarbij zij zich fijner voelt. Dit gaat de mensen heel erg aan het hart, maar ze denken in het geestelijk belang van Bonnie.
Denkt u dat u Bonnie een nieuw Gouden mandje kunt geven? Stuur dan een mail naar info@aussierescuefund.nl met uw gezinssituatie en wat u Bonnie kunt bieden.
Wat zoekt Bonnie? Een rustige omgeving met weinig harde verkeers- en omgevingsgeluiden. Een ervaren sportieve baas die wel weet wat dit ras nodig heeft. Kinderen zijn geen probleem, maar wel met de duidelijkheid dat zij de rangorderegels kennen en kunnen toepassen. Bonnie wil graag actief bezig zijn en haar verdere leven veel bewegen en relaxen in een rustige omgeving.