Geplaatste Australian Shepherds

 

Charlie

13 juni 2021:Charlie is definitief geplaatst in Naarden bij Martini. Samen zijn ze ondertussen al een onafscheidelijk stel.

 

Koda

13 juni 2021:Koda is definitief geplaatst via contacten van de fokker. Bij Saskia en maatje Dex voelt hij zich goed op zijn plek.

   

 

Julik

27 april 2021: Julik is definitief geplaatst. Hij woont buiten bij paarden in een rustige omgeving.

 

Shadow

Maart 2021:Shadow is definitief geplaatst. We wensen hem heel veel plezier bij Sebastiaan,zijn vriendin en hun bordercollie Arya in BelgiŽ.

 

Harvey

Januari 2021: Harvey is definitief geplaatst. We wensen Nicolette en haar gezin veel plezier met hem.

Kay

Januari 2021: Kay heeft zijn definitieve plekje. Ik wens de nieuwe eigenaren veel plezier met hem. De herplaatsing is uiteindelijk niet via ons gegaan dus ik weet verder geen namen.

 

 

 

 

Nozem

5 oktober 2020: Nozem heeft zijn forever plekje gevonden bij Tim in Spijk waar hij buitenshuis ook heel veel ruimte heeft. Daarnaast rijdt Tim wekelijks een grote afstand om samen met Nozem een goede training te volgen die hun band verstevigt en die hem in het gedrag van Nozem kan begeleiden.

 

Mike

30 juli 2020: Mike heeft zijn Gouden mandje gevonden. Hij woont nu bij de familie Meijer in Alphen aan de Rijn en vermaakt zich daar prima.

 

 

 

Finn

 20 februari 2020: Finn heeft zijn definitieve plek gevonden bij Davine, Brecht en hondenvriendje Lars. Veel plezier, Finn!

 

Tess

Januari 2020: Tess is definitief geplaatst. Nadat Guinness vorig jaar is overleden wilden Heleen en Wout graag weer een aussiedame een goede plek geven. Met Tess hebben ze weer een Gouden Hondje. veel plezier met haar!

Foto van maart 2016

Bram

Januari 2020: Bram heeft zijn definitieve plekje gevonden in Den Haag bij Misja en Jannelieke. Veel plezier met Bram!

 

Nick

Februari 2018:Nick heeft zijn definitieve plekje gevonden. We wensen hem en zijn baasjes veel geluk.

 

James

Mei 2017: James is definitief geplaatst en het gaat heel goed met hem. Hij zit lekker op zijn plekje bij Hans en Femmy.

 

 

Spike

12 maart 2017: Vandaag is de plaatsing van Spike definitief geworden. We wensen Emily veel plezier met Spike. Ze zijn samen heel wat van plan. Spike is ondertussen weer heplaatst en zit nu bij Michel waarbij we hopen dat dit definitief is. Aan Michel ligt het niet.

Cap

26 februari 2017: Er is geen twijfel meer mogelijk. Cap blijft waar hij is. Renee en haar familie zijn dolblij met hun nieuwe huisgenoot en aan de blik van Cap te zien is dan wederzijds. Heel veel geluk in jouw Gouden mandje!!

 

 

 

 

 

Dodger

Januari 2017:Dodger blijft definitief bij Joke en haar gezin. Hij heeft het er erg naar de zin en een oudere teef Floortje is een rustige kameraad. Helaas is Dodger in augustus 2018 overleden aan de gevolgen van kanker. Hij heeft zijn laatste anderhalf jaar genoten van het leven bij Joke en haar gezin.

Megan

November 2016: Megan heeft haar Gouden mandje gevonden bij Hannah en Junior. Ze heeft  het er erg naar haar zin.

Abby

Oktober 2016: Abby is op haar Gouden plekje beland. Ze heeft erg naar haar zin en de mensen zijn gek met haar.

 

 

Jessy

juli 2016: Ook Jessy heeft zijn definitieve plekje gevonden en woont nu in 's Gravenzande samen met een hele leuke familie die regelmatig met hem naar het strand gaat.

 

 

 

 

 

 

 

Silver

2 juni 2016: Silver heeft zijn definitieve plekje bij Stefanie, haar andere aussie en de rest van de roedel. En het gaat super.

 

 

 

 

Pixel

15 augustus 2015: Pixel is definitief geplaatst. Hij woont in onze mooie hoofdstad en krijgt heel wat uurtjes beweging samen met zijn nieuwe baasje Paula.

 

 

 

 

Biko/Boaz

 

1 september 2015: Boaz heeft zijn plekje gevonden. Roos is heel blij met hem. Half september 2019 bereikte mij het bericht dat Boaz is ingeslapen. Hij was ziek en er was uiteindelijk geen herstel meer mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jock en Mack

April 2015: Jock en Mack zijn definitief geplaatst en het gaat heel goed. Ze hebben een hele schare dieren om zich heen en mensen met veel verstand van honden. Veel plezier met deze twee kanjers, Aniek.

Chassy

20 maart 2015: Ook Chassy heeft haar plekje gevonden. Ze is terecht gekomen bij mensen die al eerder aussies hebben gehad en die haar een schitterende oude dag gaan geven.

 

Bailey

maart 2015: Een maand geleden is Bailey geplaatst en de plaatsing is nu definitief geworden. Bailey heeft het erg naar haar zin in Ugchelen. In mei 2017 heb ik 2 leuke foto's ontvangen van Joop en Marjo, de nieuwe baasjes van Bailey.

Charly

januari 2015: Ook Charly is ondertussen niet meer weg te denken uit het gezin van zijn nieuwe familie. Samen met een ander rescueteefje gaat hij een zonnige toekomst tegemoet in Duitsland.

 

 

 

 

 

Freya

februari 2015: Freya heeft haar gouden mandje gevonden . Ze blijft wonen in Boxtel waar ze een kameraadje heeft en een fantastische baas die haar in korte tijd al veel heeft geleerd. Sjoerd, veel geluk met haar.

 

 

Sky/Twan

25 november 2014: De plaatsing is definitief geworden. De maand proeftijd is voorbij en de binnekomende berichten zijn positief.

 

 

 

 

Zazou


November 2014:
Zazou had al heel snel een plekje gevonden en dat deze definitief is , is nu wel zeker. Heel veel plezier in je gouden mandje Zazou.

 

 

 

Dunya

 

November 2014: Dunya heeft haar definitieve plekje gevonden bij Arienne in Noord-Holland. Er moet nog aan een aantal dingen gewerkt worden maar daar staat de nieuwe eigenaar voor de volle 100% achter.

 

 

 

 

 

 

Ice

Juli 2014: Ice was half mei op proef geplaatst en is ondertussen niet meer weg te denken uit het leven van Janis, haar man en Jack Russell Laivie. Hij mag meehelpen met het drijven van de schapen, heeft zijn eigen plekje op de trekker en helpt graag mee met de paarden, die hij soms wel erg snel bij elkaar heeft staan. Ze zijn heel erg blij met hem en wij zijn blij dat Ice weer zo'n perfecte match heeft gevonden. Heel veel geluk met hem.

 

 

 

 

Jazzy

Juni 2014: De proefplaatsing van Jazzy is definitief geworden. Ze heeft het ontzettend naar haar zin bij de nieuwe eigenaren.

 

 

Mack

 

December 2013: na een maand op proef is het zeker. Mack blijft bij de familie wonen. Ze zijn helemaal gek van hem en hij zal bij zijn nieuwe familie een heerlijk leventje gaan leiden in BelgiŽ.  Er zijn paarden waar hij mee kan gaan en ook zijn er genoeg hondenvriendjes in de omgeving. De familie heeft Arrow leren kennen die in het verleden ook herplaatst is en dat gaf de doorslag om voor een aussie en dus Mack te gaan. Mack, je hebt je gouden mandje gekregen, heel veel geluk.

 

 

 

 

 

 

Dancer

December 2013:Afgelopen week bereikte ons het bericht dat Dancer is geplaatst. Hij is nu vertrokken naar Polen en zal daar een heerlijk leven gaan leiden samen met zijn nieuwe baasje die een grote liefde voor honden heeft.

 

 

 

Memphis

December 2013: Toen zich iemand aanmeldde om Memphis op te nemen is er door de familie toch nog eens heel goed nagedacht en hebben ze besloten om Memphis toch te houden.  Wij kunnen daar alleen maar blij om zijn. Memphis is dus niet meer beschikbaar voor herplaatsing.

 

 

 

Jinthe

Maart 2013: Jinthe (nu Jessie) is geplaatst bij Nora en haar vriend en zal samen met hun andere hond gezelligheid gaan brengen in hun leven. De honden kunnen het samen goed vinden en Jessie voelt zich erg op haar plekje.

 

 

 

 

 

 

Mitch

Augustus 2012:Nadat plaatsing toch niet goed ging, en de nieuwe eigenaren hebben er echt alles aan gedaan, is er besloten dat Mitch bij zijn eerste opvangadres blijft. Hij voelde zich daar vanaf het begin thuis en de aanpak die zij daar hanteren is erg strak en daar weet hij zich in te vinden. Mitch heeft teveel meegemaakt bij zijn eerste eigenaren en is te vaak de fout in geweest om op de nieuwe manier van opvoeden zoals wij die kennen zijn weg te vinden. Wij zijn blij dat het besluit is gevallen dat hij daar blijft waar hij als eerste is opgevangen. Dank je wel Francisca dat dit alsnog mogelijk was. Tom en Celine, jullie heel erg bedankt voor jullie inzet de afgelopen 6 weken. Ondanks dat het niet gelukt is hebben jullie alles geprobeerd om het te laten slagen.

 

 

 

 

Alfie

Juni 2012:Alfie is dolblij met haar nieuwe eigenaars. Ze speelt graag met de beide meiden van1 2 en 14 en is een totaal andere hond geworden dan wat we van de eerste eigenaren doorkregen. Binnenkort komen de foto's van de meiden. Tot dan nog even de oude foto's.

 

Jazz-Sterre

Juni 2012: Jazz-Sterre is niet meer weg te denken uit het gezin van Maaike en haar kinderen. Ook de andere honden hebben haar al goed geaccepteerd en de buurtroedel is ook heel blij met haar.

 

 

 

 

 

 

Guinness

Mei 2012: Guinness heeft een definitief nieuw plekje. Ze is helemaal op haar plek bij Heleen en Wout in Zeeland. En....ze willen haar nooit meer kwijt. De dame heeft ze helemaal voor zich ingenomen. Binnenkort komen er wat foto's bij van haar nieuwe situatie.

 

 

Ozzie

Februari 2012: Ozzie heeft een naamswijziging ondergaan en wordt vanaf nu Fonzie genoemd. Hij is heel gelukkig bij zijn nieuwe baasjes en heeft alweer heerlijk de schaapjes kunnen drijven. Judy ( de andere hond) is zijn beste vriendinnetje geworden en de baasjes  Marcel en Petra genieten dagelijks van hem. Lekkere wandelingen op het strand, frisbee en schapen drijven zijn zijn toekomst geworden. Wat wil een hond nog meer.

 

 

 

 

 

 

Megan

Januari 2012:Megan is sinds januari definitief geplaatst bij Mariska, Arjen, Kai, en Noa  . Ze zijn heel erg blij met haar. Het is een heerlijke hond. Ze heeft zich geweldig aangepast in hun gezinsleven en heeft haar rust gevonden zonder andere honden in huis.  De entertainment factor door de kinderen (8 en 11 jaar) is erg groot, er valt altijd wat te beleven met hun en hier geniet ze erg van. Tevens zijn ze dagelijks met haar in het bos of in de uiterwaarden te vinden. Ze vindt het heerlijk om dan achter ballen aan te rennen. Ze is wel nog steeds erg achterdochtig naar andere honden.  Verder is het een grote knuffelkont. Kortom ze hebben er een geweldige huisgenoot bij en kunnen haar inmiddels echt niet meer missen!

 

Duco

Augustus 2011:

Duco heeft zijn plekje gevonden en is al druk bezig met gehoorzaamheidstraining. Zijn nieuwe eigenaren Ronald en Elly zijn heel blij met hem. Ze hebben thuis ook paarden en koeien en daar is hij al aardig aan gewend. Nu maar eens kijken of hij misschien in de toekomst wat schaapjes wil drijven.

 

 

 

 

 

Woody

 

 

Mei 2011: Woody is geplaatst en wel op het eiland Ameland. En hij is er dolgelukkig. Het was een lange rit om hem te ontmoeten maar de klik was er meteen en dus is Woody vertrokken naar Ameland. Nu willen ze hem voor geen goud meer kwijt.

 

 

 

Awesome

Maart 2011: Ook Awesome is definitief geplaatst bij een fantastische familie. Hij woont nu samen met een jong aussiemaatje en die haalt hem gewoon terug als hij weer eens een kattenmanie krijgt. Een hele leuke combinatie samen. Ook de beide jongens hebben het grootste plezier met de honden. Awesome, je verdient een heel fijn hondenleven en ik denk dat dit bij Ron en Jose goed gaat lukken.

 

 

 

 

 

 

Pepe

Maart 2011:Pepe heeft even heerlijk kunnen wennen op een tijdelijk adres maar dat was van korte duur want ze werd al snel gevonden door Dita en haar man Jan. Dita is al bekend met aussies door haar zus die er twee heeft en daardoor heeft ze de passie voor het ras gekregen. Toen werd het tijd voor een eigen hond en Pepe is met liefde en geduld in het gezin opgenomen. Er is een perfecte begeleiding en de eerste vakantie naar de wintersport  zit er al op. Pepe, je hebt je plekje gevonden. Veel geluk.

 

 

 

Otis

Maart 2011: Otis is niet meer weg te denken uit het gezin van Nicole, haar man Bert,beide dochters en zoon. Samen met de poezen maakt hij het huis onveilig en heeft heerlijk de ruimte om in de bossen en weilanden te rennen en te genieten.

 

Charly

Oktober 2010:Charly heeft haar plekje gevonden bij Margriet. Samen zijn ze een leuk span en als Margriet werkt kan Charly zich heerlijk vermaken met de andere honden in de speelweide verbonden aan kantoor. Ze is goede vriendjes met Mette.

Charlie met Margriet

Charlie, Margriet en Mette.

Max

juli 2010:Max heeft zijn plekje gevonden. Hij gaat de rest van zijn leven in sportief gezelschap doorbrengen. Elke dag een fietstocht van een paar km zal geen uitzondering zijn. En dat in de prachtige bossen van Epe. Henk, Trudy en de beide kinderen hebben er een hele leuke kameraad bij.

 

 

 

 

 

Mortisha

23 april 2010: Mortisha heeft een nieuwe plek gevonden en woont vanaf nu in Doorn. Veel geluk met dit fijne meisje.
 

 

 

 

Puck

9 april 2010:

Puck heeft zijn plekje gevonden. Margriet en Derk gaan hem samen met hun andere hond Scott de rest van zijn leven gezelschap houden. Wandelingen langs de Lek en heerlijke zeiltochten zullen onderdeel worden van zijn verdere leven. Margriet en Derk, namens ons en zijn vorige eigenaren heel erg bedankt dat jullie deze kanjer hebben opgenomen.

 

 

Puck samen met zijn nieuwe maatje Scott.

   

 

Ilan/Jelle

 

15 januari 2010:

Ilan blijft definitief in Friesland. De mensen van het opvangadres willen hem niet meer kwijt. Hij is fantastisch opgevangen en heeft langzaam weer zijn plek gekregen in de roedel. Hij is gek met de kip die momenteel in huis rondloopt door de kou, speelt met kinderen en is voor iedereen in het dorp een bekende verschijning. Buiten loopt hij uren lange wandelingen met de baas en nooit aan de riem want hij toont weinig interesse in andere honden. Soms is er een logee in huis ( een gecastreerde reu kruising labrador) en samen zijn ze de beste maatjes. Ilan is omgedoopt tot Jelle.

Chief

 

10 december 2009:

Update: Chief is in april 2020 overleden op de respectabele leeftijd van 12,5 jaar. Yvonne en Hans heel veel sterkte toegewenst!

Chief heeft zijn gouden plekje gevonden. Hij woont nu in de mooie Achterhoek samen met Hans en Yvonne en zal daar vele lange wandelingen gaan maken. Tevens heeft hij gezelschap van twee poezen, 6 schapen, wat kippen en twee lieve oude shetlanders van 28 en 30 jaar. Iedereen heel erg bedankt voor het reageren voor Chief. Het was een moeilijke keuze voor de eigenaren, maar ze  zijn ervan overtuigd dat dit de beste plek voor Chief is geworden.

 

 

Shira

 


13 oktober 2009: Shira heeft haar gouden plekje gevonden bij Lucien en haar Golden retrievers  in het mooie Overijssel. We wensen ze samen veel geluk toe.

 

 

 

2 juni 2009:Gameboy is herplaatst. Het had nogal wat voeten in de aarde maar gelukkig heeft hij nu zijn plekje gevonden. Hij woont in Gelderland en heeft het daar erg naar zijn zin.

 

7  mei 2009: Eya heeft de perfecte mand gevonden. De reactie van de eigenaar op het nieuwe adres is:

Met Eya gaat het gelukkig super goed, wat ik hoopte is ook gebeurd. Ze heeft bij haar en hun andere aussie de rust gevonden. Ze is nu een stabiele en rustige hond, die nu zelfs samen met 4 katten in een mand slaapt. Ben zo blij dat ik haar geplaatst heb bij haar. Mis haar wel heel erg hoor. Maar ja ít is beter voor haar zo.

Eya woont nu in Duitsland bij Ingrid.

Eya met de katten.

Samen samen met haar nieuwe kameraad.

30 april 2009: CC is geplaatst. Ze heeft het erg naar haar zin als enige hond in huis en heeft verschillende reuen als speelkameraad als er gewandeld wordt in het bos. Ze woont nu bij Mark in Limburg en wordt daar heerlijk verwend.

 

 

 

 

 

 

1 december 2008: Arrow is geplaatst. Hij woont nu bij Hendrik en Ann in BelgiŽ en heeft heel veel plezier met hen en de dieren die ze verder nog hebben. We zijn heel blij met dit prima adres.

Arrow op zijn nieuwe stekkie. De kerstkaartfoto mislukte omdat Arrow de muts leuker vond om mee te spelen.

9 november 2008:Mio is geplaatst. Na een proefperiode heeft Mio zijn plekje gevonden bij Erik en MariŽtte.Wij zijn ontzettend blij dat Mio een goede plek heeft gevonden en wensen hem een fantastisch leven toe bij Erik en MariŽtte.

Reactie via de mail: "Het gaat heel goed met Mio. We genieten elke dag van hem en van zijn enthousiasme. Elke dag is een feestje met Mio."

 

Oktober 2008: Stievie is geplaatst. Met veel pijn en verdriet maar ook met veel blijdschap vanwege de plek waar Stievie nu woont heeft de eigenares haar herplaatst. Vanaf nu woont Stievie bij Rina en daar heeft ze het fantastisch naar haar zin. Rina is heel actief in o.a. reddingswerk en daar wordt Stievie nu ook voor opgeleid. Rina heeft altijd aussies gehad en zelfs een voorvader van Stievie wat deze plaatsing nog extra bijzonder maakt. We wensen Stievie een heerlijk leven toe bij Rina en hopen haar eens in het echt te mogen zien.

 

Stievie bij haar nieuwe eigenaren.

Juli 2010: Helaas moest Gentle toch terug want het gedrag verbeterde niet en er ontstond een wat onveilige situatie voor Gentle. Na een poosje opgevangen te zijn is ze weer geplaatst en daar gaat het heel erg goed. Emma, haar man en haar beide kinderen gaan op een natuurlijke wijze met Gentle om en daarnaast heeft de andere hond van de familie ook een leuke kameraad.

10 augustus 2008: Xena is geplaatst. Ze gaat bij Inge, haar man en beide zonen in de provincie Groningen wonen. Xena is omgedoopt in Gentle en heeft gezelschap van Texas, een aussiereu van 11 jaar. We zijn heel blij dat ze een fantastisch plekje heeft gevonden want het is een geweldige hond.

De eerste reactie na plaatsing was als volgt:

Ik wil je even vertellen dat we Xena hebben! Dank je wel voor je pleidooi dat we haar nog eens moesten overwegen. We zijn heel blij met haar en ze past goed bij ons.  Op de foto mijn jongste zoon, Noud die voor haar een balletje gooit. Ze zijn dikke maatjes aan het worden.

Met onze Texas en haar gaat het ook goed; geen enkel grauw of grom, niets; gewoon beleefd en vriendelijk met elkaar om gaan.

Ze duwde net met haar neus aan m'n arm om een aai op te eisen; ze heeft heel duidelijk al een plekje hier,

Hartelijke groet Inge en familie

 

 

 

 

29 juli 2008: Do is geplaatst. Ze gaat het leven verrijken van de familie Raalte en hun andere aussie Kendo. Zodra er foto's zijn van haar nieuwe plek worden ze geplaatst. Ze is herdoopt in Josha vanwege de gelijkenis met de naam van de andere hond.


Josha en kendo

Josha en Kendo

Kendo

16 december 2007: Mitch is geplaatst. Hij gaat zijn verdere leven doorbrengen bij Annelies in BelgiŽ. Daar heeft hij gezelschap van nog vier honden. Een kruising Husky/rottweiler, nog een kruising, een Bearded Collie en een Shitzu. Zij gaat verschillende sportactiviteiten met hem doen.