Herplaatsreglement

Wij willen natuurlijk heel graag dat iedere hond op zijn plekje zit . Toch zijn er altijd situaties waarin een hond niet op zijn huidige adres kan blijven en dus herplaatst moet worden. Wij helpen u graag. Daarvoor zijn er 2 situaties mogelijk

1e:Onze opvangmogelijkheden zijn helaas zeer beperkt en alleen als er plaats is en u de hond meteen uit huis wilt plaatsen vanwege een gevaarlijke situatie wordt de hond zo mogelijk door ons opgevangen  en een afstandsovereenkomst gesloten.

2e: U beslist dat u de hond wilt herplaatsen maar u houdt zelf de regie in handen. U kunt dan van ons als tussenpersoon gebruik maken en de hond wordt dan op onze site ter bemiddeling aangeboden. Eventuele ge´nteresseerden kunnen u rechtstreeks mailen of u kunt ons vragen de geschikte mensen door te sturen en dus geen onzinmails te krijgen. Aan deze bemiddeling zijn wat kosten verbonden maar ons bereik is zeer groot en meestal kiezen mensen heel gericht voor een herplaatshond.

Vul voor beide manieren onderstaand formulier in en stuur deze terug naar ARF, p/a Buffelstraat 58, 1338JK Almere. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.