Update: 2 juli 2024: Nala is definitief geplaatst! De plaatsing van Sam is ook definitief. 16 juni 2024: Loki is definitief geplaatst. 27 mei 2024: Sam is op proef geplaatst! 18 februari 2024: Balou is definitief geplaatst. 16 februari 2024: Ook Loki is ter herplaatsing aangeboden. 16 februari 2024: Sam is ter herplaatsing aangeboden. 30 januari 2024: Nala is ter herplaatsing aangeboden. 13 januari 2024: Balou is op proef geplaatst. 22 december 2023: Bonnie is geplaatst. 9 november 2023: Balou is ter herplaatsing aangeboden. 13 oktober 2023: Bonnie is ter herplaatsing aangeboden. 2 juli 2023: Sjaak en Ulv zijn beide geplaatst. 28 maart 2023: Ulv is ter herplaatsing aangeboden 14 februari 2023; Bowie is door de eigenaren teruggetrokken voor herplaatsing en is elders geplaatst. Voor Sjaak zijn we bezig met een proefplaatsing 10 januari 2023: Sjaak is ter herplaatsing aangeboden. 7 januari 2023: We zijn overgegaan naar een nieuwe website omdat de oude niet meer voldeed en het programma niet meer te gebruiken was. Momenteel hebben wij 2
Herplaatsreglement
Wij willen natuurlijk heel graag dat iedere hond op zijn plekje zit. Toch zijn er altijd situaties waarin een hond niet op zijn huidige adres kan blijven en dus herplaatst moet worden. Wij helpen u graag. Als u beslist dat u uw hond wilt herplaatsen kunt u contact met ons opnemen door het onderstaande formulier “herplaatsing”in te vullen. Deze kunt u via de post of via de mail naar ons terugsturen. Als wij het formulier binnenkrijgen nemen wij contact met u op om te overleggen of wij de hond kunnen herplaatsen. Indien wij n.a.v. de gegevens op het formulier geen problemen zien tot herplaatsing vragen wij u om de bemiddelingskosten a 75 euro over te maken op onze rekening en een paar mooie foto’s van de hond te sturen via de mail. Wij maken dan een tekst voor op de website en verspreiden het bericht via o.a. Facebook. Reacties op de honden komen allereerst bij ons in de mailbox en eventuele reacties waarvan wij denken dat deze goed passen bij de situatie van uw hond sturen wij door naar de eigenaar. Daardoor nemen wij u de eerste schifting uit handen De eigenaar neemt dan contact met de geinteresseerde op en plant een bezoek. Wij zijn eventueel bereid om tijdens zo’n bezoek mee te kijken naar de interactie en gedrag van de hond. Wij adviseren m nooit na een eerste bezoek meteen de hond mee te geven. Liever hebben we dat beide partijen het bezoek even laten bezinken en er met elkaar over praten om daarna weer contact met elkaar op te nemen. Plaats een hond altijd met een proefperiode van ongeveer 4 weken. Een entingsboekje hoort bij de hond, maar een eventuele stamboom pas afgeven als de proefperiode succesvol is gebleken en de hond definitief geplaatst gaat worden. Maak eventueel een soort proefplaatsingspapier die via ons op te vragen is, waarin alle afspraken worden vermeld. Eenmaal geplaatst horen wij graag waar de hond naartoe is gegaan en wordt deze verplaatst naar de pagina “Geplaatst”.
Wilt u uw hond herplaatsen vul dan onderstaand formulier in en stuur deze naar ARF, p/a Buffelstraat 58, 1338 JK Almere of naar info@aussierescuefund.nl Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Ook wij zijn vrijwilligers en hebben ook een dagelijkse job waar we heen moeten, dus soms duurt het wat langer voordat wij contact op kunnen nemen.